Voodoo Vibes, een angstaanjagend goede gokkast!

Voodoo VibesMet vijf wielen en vijfentwintig win lijnen, wild symbolen en scatter symbolen en ook volop free spins en een bonus spel heb je een combinatie die de Voodoo Vibes online slot machine vormt. Een online gokkast waar je veel mysterie en raadsels ziet. En natuurlijk een online fruitautomaat gebaseerd op de voodoo en voodoo cultuur. Je zult er vele verschillende symbolen zien en kansen krijgen om een mooie prijs te winnen.

We hebben in het verleden al mooi gokkasten gehad zoals de Random Runner (Randomrunner-gokkast.org)en de Simply Wild. Deze gokkast kan daar tegenop! Hij is gewoonweg superleuk en betaald flink uit.

Bij de Voodoo Vibes gokkasten kun je op vier verschillende niveaus inzetten. Dit in combinatie met de vijfentwintig win lijnen zorgt ervoor dat je maximaal honderd munten per keer kunt inzetten. Dit maal de muntwaarde en je krijgt de maximale inzet qua geld per keer. Je wint als je een goede combinatie op een van de win lijnen hebt van links naar rechts. In de paytable kun je zien hoeveel credits de verschillende combinaties opleveren.

Er zijn verschillende symbolen met een bijzondere betekenis. Zo is er een scatter symbool wat de ratelslang is. Als je drie of meer ratelslangen ziet dan krijg je free spins en ook wordt de inzet vermenigvuldigt. Als je bijvoorbeeld vijf ratelslang symbolen op de rollen ziet dan krijg je honderd keer de winst en ook nog eens tien free spins. Allemaal kansen om een mooie prijs te winnen dus.

Het zijn mooie gokkasten met veel kansen op een leuke tijd. Het thema lijkt griezelig, maar als je een paar rondes hebt gespeeld dan ben je er al snel bekend mee.
Ontdek ook de Voodoo Vibes online video slot machine en zie welke mooie prijzen je kunt winnen met deze speelautomaten. OP de website Onlinespeelautomaten.info vindt je meer informatie over dit soort online speelautomaten! Je krijgt er zeker een spijt van als je de mooiste prijzen wint bij de Voodoo combinaties. Veel succes! Wacht niet langer en bezoek de Voodoo Vibes online fruitautomaat gewoon